Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstertilburg.nl


  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzegsters uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Iris
  Ervaring met waarzegster Iris
  Iris, je zat helemaal goed, toppie.
Ik wacht je voorspelling af :-)).




Ervaring van Me met waarzegster Iris   Ervaring van Me met waarzegster Iris   Ervaring van Me geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met waarzegster Derya   Ervaring van . met waarzegster Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roos
  Ervaring met waarzegster Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met waarzegster Roos   Ervaring van X met waarzegster Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tinneke
  Ervaring met waarzegster Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met waarzegster Tinneke   Ervaring van B met waarzegster Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Brya
  Ervaring met waarzegster Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met waarzegster Brya   Ervaring van Annemijn met waarzegster Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met waarzegster Amber   Ervaring van Amber met waarzegster Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met waarzegster Sanne   Ervaring van S met waarzegster Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Britta
  Ervaring met waarzegster Britta
  Vanavond heb ik Britta gespoken, helder, duidelijk en een fantastische aanrader op de lijn. bedankt lieve Britta. jij bevestigde alles zonder vragen te stellen xxxx.


Joyce.




Ervaring van Joyce met waarzegster Britta   Ervaring van Joyce met waarzegster Britta   Ervaring van Joyce geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met waarzegster Mierke   Ervaring van S met waarzegster Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  whauw, een zeer fijn motiverend, warm en oprecht gesprek.
Duidelijke beelden kwamen door, die ook overeen kwamen met de waarheid zoals die is. dit was voor mij verbluffend en verhelderend.
dank u.




Ervaring van karolien met waarzegster Shiloh   Ervaring van karolien met waarzegster Shiloh   Ervaring van karolien geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met waarzegster Erika   Ervaring van alice met waarzegster Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jayna
  Ervaring met waarzegster Jayna
  Ik wil je heel erg bedanken Jayna . je bent een goed invoelend persoon . super bedankt top .




Ervaring van Chr met waarzegster Jayna   Ervaring van Chr met waarzegster Jayna   Ervaring van Chr geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met waarzegster Christelle   Ervaring van N.AD met waarzegster Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met waarzegster Christelle   Ervaring van Sanne met waarzegster Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Mathilda   Ervaring van Joy met waarzegster Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Mathilda   Ervaring van Inge met waarzegster Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Zo eerlijk en zo duidelijk en zo zuiver. Je zegt waar het op staat zonder inbreng van eigen fantasie zoals de meeste "mediums" online wel doen. Je weet dingen die ik je nooit verteld hebt. Er zijn sinds ik je gesproken heb zo veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Je ziet het precies voor je zoals het is. Ik ben door jou niet alleen dat marsmannetje van een man beter gaan begrijpen, ik begrijp mijn paard ook. Dank je wel. Ik kom heel gauw weer terug.




Ervaring van G met waarzegster Qikyra   Ervaring van G met waarzegster Qikyra   Ervaring van G geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Goeie middag Anne-Fleur,
Hartelijk dank vr het aangename gesprek van gister (16/07). Warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Myriam met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shania
  Ervaring met waarzegster Shania
  hoi Shania ,
Ik wou je even bedanken voor de goede reading . En wou je ook zeggen dat wat ik onmogelijk achtte en jij maar bleef herhalen dat het toch ging lukken ook daadwerkelijk is uitgekomen .
Mijn dank en tot gauw .




Ervaring van Linda met waarzegster Shania   Ervaring van Linda met waarzegster Shania   Ervaring van Linda geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Emma
  Ervaring met waarzegster Emma
  U bent een hele lieve, rustige vrouw. Het voelde meteen vertrouwd en fijn om mee te praten. Bedankt voor het mooie gesprek en ik hou u op de hoogte van alle vorderingen. En hopelijk gaat de nieuwe job gauw komen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Emma   Ervaring van Anoniem met waarzegster Emma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met waarzegster Qikyra   Ervaring van O met waarzegster Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met waarzegster Vitta   Ervaring van Rana met waarzegster Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met waarzegster Sanne   Ervaring van Tim met waarzegster Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Mina   Ervaring van Joy met waarzegster Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sel met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden