Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstertilburg.nl


  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzegsters uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Beste Isha,

Via deze weg wil ik je bedanken voor de uitstekende begeleiding die je me tot nu toe al hebt gegeven. Je bent 1 van de beste coaches des levens die ik al ooit ontmoet heb. Ook in de voorspellingen bent u uiterst precies en dit op werkelijk alle fronten. Ongelofelijk hoe snel jij uit gecompliceerde situaties de rode draad vind en kan zeggen hoe het zal evalueren. Zal je zeker nog terug contacteren ...nogmaals dank. AgCafe

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Ervaring van AgCafe met waarzegster Isha   Ervaring van AgCafe met waarzegster Isha   Ervaring van AgCafe geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, Bedankt voor de inzichten die je mij hebt gegeven.





Ervaring van Vanessa met waarzegster Erkan   Ervaring van Vanessa met waarzegster Erkan   Ervaring van Vanessa geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Madeleine
  Ervaring met waarzegster Madeleine
  Madeleine, Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs




Ervaring van Lotte met waarzegster Madeleine   Ervaring van Lotte met waarzegster Madeleine   Ervaring van Lotte geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Caroline
  Ervaring met waarzegster Caroline
  Ik heb je vanmorgen gesproken en wat je doorgaf was heel erg verhelderend. Heeft heel veel duidelijkheid gegeven. Er wordt eerlijk naar de situatie gekeken en dat op een vriendelijke en begripvolle manier overgebracht. Vol van empathie en daarbij diepgaand gesprek gehad. Er is veel aan het licht gekomen op vragen waar ik mee zat en zelf niet uitkwam. HARTELIJK dank Caroline.




Ervaring van Anja met waarzegster Caroline   Ervaring van Anja met waarzegster Caroline   Ervaring van Anja geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anitta
  Ervaring met waarzegster Anitta
  Lieve Anitta, wat een mooie reading net gehad van je, heel blij mee ook de boodschappen die je me gaf van mijn overleden dierbare. Heel erg dankbaar voor.

Liefs Jo





Ervaring van Jo met waarzegster Anitta   Ervaring van Jo met waarzegster Anitta   Ervaring van Jo geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Madeleine
  Ervaring met waarzegster Madeleine
  Beste Madeleine,

Intuitief heb ik u geraadpleegd voor mij belangrijke relationele en zakelijke vraagstukken.

U bent spatzuiver, geeft heldere adviezen en inzichten die heel waardevol zijn. Ik hoop dat velen u ook benaderen zodat zij ook de juiste antwoorden en inzichten krijgen op hun vragen.
Hartelijke groet,
Rob







Ervaring van Rob met waarzegster Madeleine   Ervaring van Rob met waarzegster Madeleine   Ervaring van Rob geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Je bent zo goed in wat je doet, echt ongelooflijk. Je bent kort, zuiver en krachtig. dank je wel.




Ervaring van Francis met waarzegster Olga   Ervaring van Francis met waarzegster Olga   Ervaring van Francis geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Yourah zegt altijd eerlijk de waarheid, ook al is die soms moeilijk om aan te horen. De eerlijke antwoorden leiden echter tot noodzakelijke inzichten. Ben altijd heel erg geholpen, Dank je wel.




Ervaring van Benjamin met waarzegster Yuorah   Ervaring van Benjamin met waarzegster Yuorah   Ervaring van Benjamin geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  Lieve Minoe A, ik heb je voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad. Heerlijk geslapen na jouw inzichten. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Fleur met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Fleur met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Fleur geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Hoi Nina, bedankt dat je altijd klaar staat voor mij met je snelle en eerlijke inzichten. Je bent super goed, snel, en helder. Dankjewel ook dat je er altijd bent. Liefs anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Van harte bedankt lieve Jeannet. Je bent gewoon geweldig . Dankzij jouw helder inzicht en je bemoedigende woorden blijft het mogelijk om het nodige geduld op te brengen zodat ik uiteindelijk bereik wat ik het liefste wil. Het voelt zo goed om die extra steun te krijgen. Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Claudia met waarzegster Jeannet   Ervaring van Claudia met waarzegster Jeannet   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  M.B Rhais is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper.Bedankt.




Ervaring van Nicolina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Nicolina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Nicolina geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Lieve Laaya,

Wauww. Wat een prachtig consult weer, ik ben u zooooo dankbaar. Elke keer heeft u gelijk en u helpt mij zoveel. Echt 1000x bedankt. U geeft mij zoveel positiviteit en kracht! Heel veel beterschap en ik spreek u snel voor de volgende ontwikkelingen.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
 
Lieve Carola. Je bent de beste. Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine.




Ervaring van Jada met waarzegster Carola   Ervaring van Jada met waarzegster Carola   Ervaring van Jada geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Destiny
  Ervaring met waarzegster Destiny
  Lieve destiny, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Heel veel liefs xxx




Ervaring van a met waarzegster Destiny   Ervaring van a met waarzegster Destiny   Ervaring van a geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lobke
  Ervaring met waarzegster Lobke
  Beste Lobke.
Wat ben jij een mooi medium. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel helderheid en me veel rust. Als ik vragen heb bel ik je weer. En mensen voor een heldere mooie reading moet je echt Lobke bellen.




Ervaring van Tinneke met waarzegster Lobke   Ervaring van Tinneke met waarzegster Lobke   Ervaring van Tinneke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Topmedium, zeer goed invoelend en duidelijk. Komt rustgevend en lief over. Dankjewel Yuorah voor je oprechtheid en de helderheid die je verschafte, heeft me erg geholpen.




Ervaring van Mark met waarzegster Yuorah   Ervaring van Mark met waarzegster Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met waarzegster Sharida   Ervaring van Joke met waarzegster Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met waarzegster Louisa   Ervaring van ondernemer met waarzegster Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve Lola,

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Steeds heb je gelijk. Heel erg bedankt.

Liefs




Ervaring van D met waarzegster Lola   Ervaring van D met waarzegster Lola   Ervaring van D geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lexie
  Ervaring met waarzegster Lexie
  Wat is dit een toppertje. Zonder aarzelen blaaste zij mij omver. Een ontzettende lieve, kundige en relaxte gesprekspartner. Ik geloof alles wat zij zei. Goede tips ook gekregen en door jou heb ik mijn pendels teruggevonden. Het heeft zo moeten zijn dat ik juist bij jou terecht ben gekomen. Ik weet nu dat ik aan de bak moet. ThanX Lexie, ik ben fan van je. Xxx




Ervaring van Pauline met waarzegster Lexie   Ervaring van Pauline met waarzegster Lexie   Ervaring van Pauline geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Marco   Ervaring van Ingrid met waarzegster Marco   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Victor
  Ervaring met waarzegster Victor
  OHHH victor. Je had gelijk. Ben totaal verrast... Degene voor wie het wachten word beloond zeggen ze, dan weet je wel wie.xx




Ervaring van A met waarzegster Victor   Ervaring van A met waarzegster Victor   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alena
  Ervaring met waarzegster Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met waarzegster Alena   Ervaring van Viv met waarzegster Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine.

Dank voor het consult was helder en gaf me veel inzichten. En daardoor heb ik de kracht om verder te gaan.

Dankjewel xx






Ervaring van Kate met waarzegster Valentine   Ervaring van Kate met waarzegster Valentine   Ervaring van Kate geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Biba
  Ervaring met waarzegster Biba
  Biba je voorspelling is uit gekomen mijn proeftijd is niet verlengd triest maar waar.




Ervaring van Saf met waarzegster Biba   Ervaring van Saf met waarzegster Biba   Ervaring van Saf geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Lieve Daisy,

Na zo een verhelderend gesprek en een helaas abrupte beindiging van het gesprek, wil ik je toch via deze weg bedanken! Ik voel me rustiger en vooral zelfverzekerder. Je hebt veel dingen uit jezelf bevestigd zonder dat ik ook maar iets erover heb gezegd. Je kon de connectie tussen mij en deze man goed omschrijven, m地 spirituele reis, m地 beschermengelen en zelfs bepaalde kenmerken op m地 lichaam en zo kan ik nog doorgaan. Dit obv m地 naam en foto痴. Een warme, liefdevolle en vooral verhelderend gesprek met tussendoor grapjes. ik weet waar ik nu sta en waaraan ik nog kan en moet werken. Ik kan uren met je praten, maar dat laat m地 portemonnee helaas niet toe. Lieve Daisy, blijf aub precies zoals je bent, want wat je kan en doet is onbeschrijfelijk! Heel veel liefs, de spirituele dame die haar eigen krachten gaat ontdekken en haar tz. hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Daisy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kathy
  Ervaring met waarzegster Kathy
  Beste Kathy,

Je bent echt heel goed in jouw werk als medium. Zowel op persoonlijk, relationeel als zakelijk vlak geef je de juiste informatie door als medium. Jij bent vernieuwend, puur en waardevol. Dank je wel.

Groet, Rob




Ervaring van Rob met waarzegster Kathy   Ervaring van Rob met waarzegster Kathy   Ervaring van Rob geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alena
  Ervaring met waarzegster Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met waarzegster Alena   Ervaring van Sinti met waarzegster Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Lieve Jeanette,

Je hebt mij veel inzicht en vertrouwen gegeven dat het nog goed zou komen met mij en m'n vriend, na je advies opgevolgd te hebben is dit ook gelukt.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Liefs Gea





Ervaring van Gea met waarzegster Jeanette   Ervaring van Gea met waarzegster Jeanette   Ervaring van Gea geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, ik laat niet snel iets achter. Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Yuorah   Ervaring van S met waarzegster Yuorah   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met waarzegster Monique   Ervaring van Caroline  met waarzegster Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van G met waarzegster Petrus   Ervaring van G met waarzegster Petrus   Ervaring van G geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
 

Lieve Negilia, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs Christel.




Ervaring van christel met waarzegster Negilia   Ervaring van christel met waarzegster Negilia   Ervaring van christel geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met waarzegster Louisa   Ervaring van Anne met waarzegster Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden