Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstertilburg.nl


  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Cassandra meerdere keren gesproken.
Recentelijk is er iets uitgekomen
Medium Cassandra is een hele aardige dame, een dame waarmee communiceren heel gemoedelijk gaat.




Ervaring van Paul met waarzegster Cassandra   Ervaring van Paul met waarzegster Cassandra   Ervaring van Paul geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Niet normaal, zo goed! Vorige week sprak ik u over werk en dat ik mij zorgen maakte over werk opdrachten die maar uitbleven. Tot afgelopen dinsdag... zoals u voorspelde het juiste aantal opdrachten aan de diverse opdrachtgevers waar ik niet standaard mee werk. Mega bijzonder! DANKUWEL!!!




Ervaring van E. met waarzegster Cassandra   Ervaring van E. met waarzegster Cassandra   Ervaring van E. geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Bedankt Cassandra vooral je fantastische inzichten waar ik iets mee kan. ben je heel dankbaar .




Ervaring van Bo met waarzegster Cassandra   Ervaring van Bo met waarzegster Cassandra   Ervaring van Bo geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra,
Bedankt voor je mooie voorspellingen. Ik had de hoop opgegeven maar je bleef zeggen dat mijn reis doorging en werkelijk precies zoals jij voorspelde is het gegaan, last minute en goedkoper. Fijne feestdagen en een dikke knuffel uit een warm land van I.




Ervaring van I met waarzegster Cassandra   Ervaring van I met waarzegster Cassandra   Ervaring van I geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hij heeft mij bericht zoals jij aangaf, jij bleef voet bij stuk. Gisteren zei je: ik verschiet ervan dat hij er nog niet is. En ja die nacht kwam er contact hij berichte mij zoals je zei ook de dingen dat je zei had hij naar mij geschreven. Ik weet niet hoe je het doet, maar je bent heel zuiver. Ik bewonder je! xxxxx A.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Erg bedankt topper ben je, waauw wat een gesprek heel lang en open je ziet echt wat er zich afspeelt eerste keer gesprek met je maar niet de laatste keer hoor ik spreek je gauw weer terug! Heel veel liefs A.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Casandra wat ben jij steen goed in je voorspellingen en het aangeven van de tijd wanneer er iets gaat gebeuren. Casandra 2 weken terug had ik jou gebeld met wat vragen over een persoon .Je gaf aan mij door ,maakt je geen zorgen , het komt goed.het contact komt eind oktober of begin Nov. Het contact was er gisteren
Nou Casandra het is precies zo gebeurd zoals je voorspeld had tot in details echt zoals je voorspeld hebt .Ik kan een ieder jou aanraden , je ziet de dingen glas heldet je voelsprieten zijn geweldig lieve Casandra nogmaals dank Mijn dank is groot
M




Ervaring van M met waarzegster Cassandra   Ervaring van M met waarzegster Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 5 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Wauw Cassandra, ik had gisteren nog een gesprek met jou en je zei nog dat je durfde zeggen dat er deze week nog contact zou zijn, en inderdaad vandaag is er gewoon contact geweest. Je zag het heel goed. Geweldig. Lieve groet Bloem.




Ervaring van Bloem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Bloem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Bloem geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Thanks lieve Cassandra, fijn dat ik je in een keer te pakken kreeg. Ik zat er ff helemaal door heen haha... Bedankt voor de steun en begrip. Tot snel. Je hoort mij snel weer. Liefs x




Ervaring van Anna met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anna met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anna geplaatst op 26 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Jouw voorspelling van gister is geweldig! Je zei dat er een bericht lag en dat die rap zou komen, in de avond maar niet in de nacht, zei je nog. Ontmoeting zag je ook liggen en dat ie zou blijven slapen. Voorspelling is dezelfde dag nog uitgekomen. Bericht kwam in de avond en als verrassing stond hij iets na middernacht plots voor m'n deur. Ook over de reis was hij weinig enthousiast, dus ook hier weer een bevestiging. Je bent een topper. Liefs!




Ervaring van E met waarzegster Cassandra   Ervaring van E met waarzegster Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Goedemiddag. Sorry ik viel weg. Me minuutjes waren op. Ik hou u op de hoogte .
Liefs amalia .




Ervaring van Amalia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Amalia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra,
Er zijn weer veel dingen uitgekomen die je voorspeld hebt. dank je wel nogmaals.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, ik bel u reeds lang en het lijkt er op dat alles wat je zegt aan het uitkomen is. Tot hier toe klopte het altijd als u zei dat er een bericht kwam. Doe voort zoals u bezig bent. Sorry voor mijn eerder bericht, dat moesten uiteraard 5 sterren zijn maar ik had die sterren niet zien staan. Groetjes.




Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G geplaatst op 23 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Dank u Sandra. voor uw heldere inzichten.




Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Er is al een voorspelling uit gekomen. Hopen op de overige ook uitkomen. Dankjewel.




Ervaring van Zoulika met waarzegster Cassandra   Ervaring van Zoulika met waarzegster Cassandra   Ervaring van Zoulika geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Cassandra je bent een TOP PARAGNOST, alles wat je me vertelde is uitgekomen . ik kreeg een teken nog sneller dan ik dacht.

Super.




Ervaring van Margit met waarzegster Cassandra   Ervaring van Margit met waarzegster Cassandra   Ervaring van Margit geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Liefste Cassandra, ik heb daarnet zo een spiritueel gesprek met je gehad. Wat jij allemaal aanvoelde, dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Je bent een topper.

Liefs, Cor.




Ervaring van Cor met waarzegster Cassandra   Ervaring van Cor met waarzegster Cassandra   Ervaring van Cor geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb je vaker gesproken om bevestiging te krijgen en voor voorspellingen. Je voorspellingen waren zeer positief, waardoor ik in eerste instantie begon te twijfelen of het wel echt zou gebeuren. Je zei tegen mij in februari/maart gaat het uit, en je krijgt een bericht van hem waarin hij dat duidelijk gaat maken en vlak erna gaan jullie afspreken en het is echt zo gegaan. Ik werd er heel vrolijk van (ben ik nog steeds). Inderdaad ik wordt beloond voor alle geduld die ik had. Je bent een topper Cassandra. Kort en krachtig ben je. Je houdt mensen niet langer aan de lijn dan het nodig is en bent moeilijk te bereiken. Ik zal je zeker vaker bellen. Ben blij dat ik je ben tegen gekomen op deze site.




Ervaring van A met waarzegster Cassandra   Ervaring van A met waarzegster Cassandra   Ervaring van A geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve cassandra even een berichtje voor jou om je te bedanken je had weer gelijk je bent echt supergoed maar daarom ben je ook altijd ingesprek dikke knuf voor jou xx mandy.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 4 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hallo Cassandra, ik heb je zojuist gesproken en het was een heel mooi gesprek. Jou voorspelling die je vorige maand had gedaan is uitgekomen. Ik moest gelijk aan je woorden denken. Het is zo bijzonder en uniek wat er met mijn leven is gebeurd en dat zag jij al gebeuren. Ik hoop dat de overige voorspellingen ook uit zullen komen.
Dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Onmogelijk te bereiken maar volledig te begrijpen. je had gelijk het was een jong iemand dat zich met deze flauwe kul bezig houd. Top gezien. Beste van de lijn.




Ervaring van collega met waarzegster Cassandra   Ervaring van collega met waarzegster Cassandra   Ervaring van collega geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra,
1 van je voorspellingen met betrekking tot een specifieke persoon (met de lastige moeder) Is uitgekomen. Jij zag dit al maanden geleden. Ik hoop dat de rest spoedig zal volgen. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in.

Bedankt voor je steun de afgelopen periode <3 .




Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Casandra.
WOW . Je zei er komt contact op een avond. je zegt steeds dat tijd niet bestaat voor de kaarten, maar je zag twee maanden gelden een avond en je dacht een zaterdag en je zag iets met feestdagen. Bij deze wil ik u laten weten dat er inderdaad na lange stilte terug contact is gekomen, op een zaterdag avond. Ik ben sprakeloos. Alles wat je voorspelde is tot nu toe helemaal uit gekomen.

Dank je wel. Veel liefs.




Ervaring van .... met waarzegster Cassandra   Ervaring van .... met waarzegster Cassandra   Ervaring van .... geplaatst op 7 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  hai lieverd even een berichtje om te zeggen dat je voorspelling is uitgekomen nu het andere nog wat je heb voorspeld ik wens jou hele fijne kerstdagen hele dikke knuf van die puber haha.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hey, sorry krediet was op maar heb je toch kunnen spreken wat niet zo gemakkelijk is omdat je ook zo goed bent je voorspellingen komen uit, je zei ik word shiftleader en kijk na een aantal maanden ben ik het. Bedankt je bent een gouden ster waard, laat je iets weten als hij terug komt.




Ervaring van Sonia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Sonia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  hoi lieverd je voorspelde precies dat ik de 19e goede berichten zou krijgen bij deze wil ik je laten weten je had gelijk super ik spreek je snel dikke knuf xx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, jij bent echt geweldig.
Zowel wat betreft een situatie omschrijven als je voorspellingen.
Dankjewel. Liefs P.




Ervaring van P met waarzegster Cassandra   Ervaring van P met waarzegster Cassandra   Ervaring van P geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve Cassandra, je zat er bonk op. Helaas was de tijd om.
Dankje wel voor de fijne gesprek.
Je draait er niet omheen, ook niet onnodig aan de lijn gewoon TOP.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Cassandra   Ervaring van Daphne met waarzegster Cassandra   Ervaring van Daphne geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  In 1 woord ONGELOFELIJK wat deze dame ziet en kan voorspellen. Zo vaak dat ze er boenk op zit. Dank u Cassandra om er zo vaak te zijn voor me.




Ervaring van wendy met waarzegster Cassandra   Ervaring van wendy met waarzegster Cassandra   Ervaring van wendy geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Een ware experte in het kaarlezen en in het omschrijven van de situatie mensen, zorgzaam in de omgang en altijd raak in haar voorspellingen. Geweldig. Dank je wel Cassandra.




Ervaring van Franci met waarzegster Cassandra   Ervaring van Franci met waarzegster Cassandra   Ervaring van Franci geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden