Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstertilburg.nl


  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Anne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Een heel fijne ervaring.
Anne heeft inzage gegeven in de dynamiek waarmee ik dealde en een oefening aangereikt, terplekke, om dat wat daaraan ten grondslag lag de aandacht te geven die het nodig had.
Dankbaar voor het consult.




Ervaring van Rianne met waarzegster Anne   Ervaring van Rianne met waarzegster Anne   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, Ik had je vanmiddag aan de lijn, maar het gesprek werd verbroken, tijd was om. Gelukkig had je al mijn vragen reeds beantwoord, waarvoor hartelijk dank. Voor mij ben jij de beste.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Liefste Anne, ik heb je zopas gesproken (19/6/2020) en heb een uitgebreid consult gehad. Anne jij bent echt zo accuraat en dit zeg ik niet om je te plezieren. Het contact met de overleden dierbaren is ook zo hartverwarmend. Aan alle mensen, indien je bevestiging nodig hebt ivm overledenen, Anne is het meest aangewezen kanaal en zij staat ook in de juiste verbinding met hen. Ik vind het prachtig hoe jij jouw spirituele gaven gebruikt hebt om mij die informatie te verstrekken die ik echt zocht. Als ik in de toekomst nog met bepaalde dilemma?s zit, ben jij diegene die ik opnieuw contacteer. Dank je liefste Anne. Ik draag jou in mijn hart. Liefs, Iris .




Ervaring van Iris met waarzegster Anne   Ervaring van Iris met waarzegster Anne   Ervaring van Iris geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig. Ik voelde me echt gehoord door Anne. Ze herkende mijn blokkade op mijn studie en wist me in de juiste richting te sturen. Mijn gedachtegang die vastliep door overthinking is eindelijk voorbij. Ik ga me vastbijten op de juiste richting, zodat ik met vol enthousiasme me scriptie kan afronden. Dank je Anne voor het duwtje in de juiste richting.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Hartelijk dank voor de hulp die je net gaf met het doorbreken van de geldpatronen in mijn familie lijn. Ik ga weer met vertrouwen de toekomst in.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Anne   Ervaring van Nathalie met waarzegster Anne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Yeetje wat ben je goed en wat ben ik je dankbaar voor hoe goed jij een Reading kan geven. Geweldige inzichten geef je. Waardeer het heel erg.




Ervaring van N. Dankbaar met waarzegster Anne   Ervaring van N. Dankbaar met waarzegster Anne   Ervaring van N. Dankbaar geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, Ik had je zojuist (01-01-20) aan de lijn, maar moest plotseling ophangen. Sorry daarvoor.
Dank je voor de altijd juiste inzichten. Ik bel je snel weer terug.

Lieve groeten van een tevreden beller.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, heel veel dank voor je hulp van zojuist. Je weet mij altijd precies naar de oorzaak van het probleem te brengen en hebt altijd de juiste woorden om mij te helpen weer een stuk in mijzelf te helen. Jij bent een prachtig, liefdevol mens en een supergoed medium. Dank je. Lieve groet, Else.




Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.




Ervaring van Marloes met waarzegster Anne   Ervaring van Marloes met waarzegster Anne   Ervaring van Marloes geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, je bent altijd een liefdevolle spiegel voor mij geweest in roerige tijden. Je ziet zonder te oordelen. Zonder vermenging van je eigen gedachten. Een consult is puur en zuiver. Met handvatten waar je als beller iets mee kan. Geen mooie praatjes maar de realiteit van dit moment met het oog op de toekomst waar alles mogelijk is wanneer we onszelf begrijpen. En jij wijst mensen op die kracht en potentie. Met liefde en mededogen.
Een ware schat voor deze lijn.

Sandra.




Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne is een Lief en warm persoon. ze gaf me in een telefoongesprek het inzien waar op het bij mij vast loopt en hoe ermee om te gaan, gaf me rust terug en handvaten hoe er verder mee om te gaan, dank je wel hiervoor .




Ervaring van Eef met waarzegster Anne   Ervaring van Eef met waarzegster Anne   Ervaring van Eef geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne,
Een fijn, duidelijk en verhelderd gesprek gehad met jou vandaag. Je hebt me geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en mijn omgeving op een respectvolle, rustige, eerlijke en geduldige manier. De handvaten en raad die aangereikt hebt zorgen ervoor dat ik weer verder kan. Dank je wel voor je rust, geduld en eerlijkheid.




Ervaring van Inge met waarzegster Anne   Ervaring van Inge met waarzegster Anne   Ervaring van Inge geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.




Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dag Anne, Hartelijk dank vr de meditatie van daarnet. Sorry vr het abrupte gesprekseinde. warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met waarzegster Anne   Ervaring van Myriam met waarzegster Anne   Ervaring van Myriam geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, ik ben heel blij dat u zo goed bent.

Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden in jou.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Anne   Ervaring van Chantalle met waarzegster Anne   Ervaring van Chantalle geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Thanks Anne for your patience today. This has been such a long and difficult road. Your kindness and support, as ever, is much appreciated. X.




Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Vandaag een geweldige, effectieve consult en healing van jou gekregen. Je kunt heel duidelijk situaties uit verleden, heden en toekomst schetsen en inzicht geven. Heel erg bedankt hiervoor.




Ervaring van P met waarzegster Anne   Ervaring van P met waarzegster Anne   Ervaring van P geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Vandaag telefonisch consult gehad. Wat een rustgevend en eerlijke Reading. Ze legt duidelijk en mooi uit wat er gaande is en wat je kan doen en wat je te verwachten staat. Nu durf ik de stappen te zetten die ik normaal niet zou doen.
Dank voor je raad. Ik ga je nummer zeker bewaren.




Ervaring van Ben met waarzegster Anne   Ervaring van Ben met waarzegster Anne   Ervaring van Ben geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.




Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, op een zachtmoedige en eerbiedige wijze sta je mensen bij in hun vragen. Je bent begripvol en niet oordelend. Je brengt mij iedere keer weer bij mijn hart waardoor ik meer inzicht krijg in mijn zijn in de wereld. Je bent hoogbewust en je doorziet en voelt situaties goed aan. Je wijst mensen de weg en geeft dingen mee waardoor je weer verder kunt op het levenspad. Aan jou heb je heel veel. Chapeau. Mooi mens.




Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne is fantastish. Rustig voorkomen en super heldervoelend. Fijn hoe ze zo goed energien kan lezen binnen een mum van tijd ook van andere mensen. Een zeer oprechte dame die je zeker niet naar de mond praat.




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank u mevrouw Anne. Was zeer duidelijk en ik ga dit ook echt doen. Uw bevestiging was heel fijn. Nogmaals dank.




Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Gisteren weer een zeer mooie en waardevolle reading gehad van Anne.
Dingen die zij zegt komen uit en zij kan zeer goed invoelen op personen en situaties. Altijd fijn om met Anne te praten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Beste Anne,
Ik heb je een paar keer gesproken afgelopen maanden en elke keer voel jij tot aan de details aan wat er speelt. Je weet het ook heel begripvol en rustig over te brengen waardoor ik zelf ook het vertrouwen krijg dat alles weer goed gaat komen.

De tijd zal het leren en ik ga rustig verder voor mezelf en hoop dat je voorspellingen uit gaat komen m.b.t mijn geliefde.
We moeten elkaar nu loslaten zodat hij de weg weer naar mij toe kan vinden vanuit zijn eigen kracht en gevoel.

Liefs A
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank u voor het gesprek. Het was fijn te horen wat je wist dank u gr.




Ervaring van Lydia met waarzegster Anne   Ervaring van Lydia met waarzegster Anne   Ervaring van Lydia geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Hallo Anne, dank je wel voor de healing afgelopen vrijdagavond.
Ik ben weer een stuk verder in mijn genezingsproces. Stap voor stap.
Groeten van Ine.




Ervaring van Ine met waarzegster Anne   Ervaring van Ine met waarzegster Anne   Ervaring van Ine geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Helaas had ik te weinig beltegoed om u langer te spreken. U kwam op mij zeer rustgevend en vriendelijk over met veel begrip. Ik zal uw advies opvolgen en proberen rustig en vriendelijk te blijven. Echter is het vertrouwen naar deze mensen wel weg, want het voelde wederom als een mes in mijn rug, zoals ik u al zei. Dank u wel.




Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne

U gaf een geweldige reading. Dank hiervoor. Fantastische ervaring.Het was een heel mooi gesprek dank je voor jou inzichten.
Groetjes Noa.




Ervaring van Noa met waarzegster Anne   Ervaring van Noa met waarzegster Anne   Ervaring van Noa geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden