Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstertilburg.nl


  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Alex
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Lieve mensen,

hierbij laat ik jullie weten, dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden op de bellijn. Er is nu iets anders op mijn pad gekomen en dit pad ga ik verder volgen.
Ik wil al mijn bellers vooral de vaste mensen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. het ga jullie goed.

warme groet Alex.




Ervaring van Medium Alex met waarzegster Alex   Ervaring van Medium Alex met waarzegster Alex   Ervaring van Medium Alex geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex, je voorspelde dat het weer goed zou komen met mijn vriendin en je had gelijk. Dank voor het fijne consult. Hartelijke groet Richard.




Ervaring van richard met waarzegster Alex   Ervaring van richard met waarzegster Alex   Ervaring van richard geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  hallo Medium Alex,

wou je vertellen, dat mijn ex zelf weer contact met mij heeft opgenomen en we weer bij elkaar zijn, precies zoals je voorspelt had,je zei toen begin april en dat kwam uit.

met vriendelijke groet, Marcella.




Ervaring van Marcella met waarzegster Alex   Ervaring van Marcella met waarzegster Alex   Ervaring van Marcella geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Super kort gesprek meteen raak moeite waard.




Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex, fantastisch hoe u datgene omschreef wat nog gaat plaats vinden.
Je bent een kei.
Hartelijk dank.
Ik raad iedereen aan om eens met jou contact op te nemen.




Ervaring van Anja met waarzegster Alex   Ervaring van Anja met waarzegster Alex   Ervaring van Anja geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hoi Medium Alex,

U voorspelde dat ons huis in de 1e week van januari zou worden verkocht en dat gebeurde .
we zijn zo blij

groeten van Hilda.




Ervaring van Hilda met waarzegster Alex   Ervaring van Hilda met waarzegster Alex   Ervaring van Hilda geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Alex is een aanrader. Eerlijk, zuiver en realistisch. Zijn voorspellingen komen uit. Ben benieuwd naar het voorjaar.




Ervaring van Sel met waarzegster Alex   Ervaring van Sel met waarzegster Alex   Ervaring van Sel geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met waarzegster Alex   Ervaring van nellie met waarzegster Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Een mooi consult gehad van deze man. Is snel en duidelijk, ook als iets nog niet zeker is, zal hij het zeggen. Dit omdat dingen nog iets te vroeg zijn. Maar wat me blij maakt is dat er deze maand nog contact komt. Ben benieuwd en laat het jou nog wel weten .




Ervaring van Blije beller met waarzegster Alex   Ervaring van Blije beller met waarzegster Alex   Ervaring van Blije beller geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met waarzegster Alex   Ervaring van Henk met waarzegster Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Ik heb op 6 nov een mooi consult gekregen van Alex. Alvast bedankt Alex tot de volgende keer .




Ervaring van Marianne met waarzegster Alex   Ervaring van Marianne met waarzegster Alex   Ervaring van Marianne geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste medium Alex, bedankt voor je heldere en duidelijk antwoorden no nonsense direct to the point. Thanks Nicole.




Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Heel goede consulent, duidelijke antwoorden en inzichtelijk in de vragen die ik had. Echt een aanrader.




Ervaring van Petronella met waarzegster Alex   Ervaring van Petronella met waarzegster Alex   Ervaring van Petronella geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex,

bedankt voor jouw heldere en fijne consult,ik heb er veel aan gehad.

Groet Ruben.




Ervaring van Ruben met waarzegster Alex   Ervaring van Ruben met waarzegster Alex   Ervaring van Ruben geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Alex, je voorspelde dat ik een lening zou krijgen om voor mezelf te gaan beginnen. Het is gelukt. Vriendelijke groet Hans.




Ervaring van Hans met waarzegster Alex   Ervaring van Hans met waarzegster Alex   Ervaring van Hans geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hoi Alex, ik belde je over mijn verloren zilveren horloge. Je zei toen dat ik goed in de garage moest kijken en het klopt ik heb hem gevonden, top. Groeten van Rita.




Ervaring van Erica met waarzegster Alex   Ervaring van Erica met waarzegster Alex   Ervaring van Erica geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hoi Alex

je vertelde me,dat ik eind april bericht zou krijgen over een nieuwe huurwoning,dat is gisteren gebeurd .

vriendelijke groet Laura.




Ervaring van Laura met waarzegster Alex   Ervaring van Laura met waarzegster Alex   Ervaring van Laura geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex, je vertelde me dat mijn huis in april zou worden verkocht en het is gebeurd. Bedankt voor je fijne consult. Met vriendelijke groeten, Ruud.




Ervaring van Ruud met waarzegster Alex   Ervaring van Ruud met waarzegster Alex   Ervaring van Ruud geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Alex,

bedankt voor jouw heldere antwoorden en inzichten inzake mijn werksituatie.

groet Peter.




Ervaring van Peter met waarzegster Alex   Ervaring van Peter met waarzegster Alex   Ervaring van Peter geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met waarzegster Alex   Ervaring van A met waarzegster Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Alex,

bedankt voor jouw fijne consult ik heb mooie antwoorden en inzichten gekregen.

vriendelijke groet.

Reina.




Ervaring van Reina met waarzegster Alex   Ervaring van Reina met waarzegster Alex   Ervaring van Reina geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Dag Alex,

je vertelde me,dat mijn huis in de laatste week van februari zou worden verkocht en het klopt,super .

met vriendelijke groeten,

Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster Alex   Ervaring van Anita met waarzegster Alex   Ervaring van Anita geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex,

bedankt voor jouw heldere antwoorden en inzichten. direkt to the point,je beschreef exact wat er op mijn werk speelde.

groeten van Marga.




Ervaring van Marga met waarzegster Alex   Ervaring van Marga met waarzegster Alex   Ervaring van Marga geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Wat ben ik blij dat ik je gebeld heb Alex , wow al hetgeen je verteld hebt is wel degelijk de waarheid , de dingen die ik persoonlijk meemaakte zonder dat ik je het verteld heb klopte , over de personen dat ik iets vroeg klopte ook , ik wil je hartelijk danken hiervoor , ik wens je heel veel succes , warme groeten Christel .




Ervaring van Christel met waarzegster Alex   Ervaring van Christel met waarzegster Alex   Ervaring van Christel geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Alex jouw voorspelling over mijn verhuizing kwam uit .je zei eerste week van juni en ik heb de sleutel hartelijke groet Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster Alex   Ervaring van Anita met waarzegster Alex   Ervaring van Anita geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Bedankt Alex voor je heldere antwoorden. Straight to the point. Bedankt.




Ervaring van Sandra met waarzegster Alex   Ervaring van Sandra met waarzegster Alex   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Alex bedankt voor je heldere antwoorden en inzichten .




Ervaring van Helga met waarzegster Alex   Ervaring van Helga met waarzegster Alex   Ervaring van Helga geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Alex wat een leuk consult. je bent helder en tot the point. je voorspelde dat ik tegenover een bekende supermarkt zou komen te wonen en dit is uitgekomen. groetjes.




Ervaring van Marga met waarzegster Alex   Ervaring van Marga met waarzegster Alex   Ervaring van Marga geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden